| Ogłoszenie |
Zaczynasz studia od października? Koniecznie zajrzyj do działu dla nowych studentów!
Już 9 września zlot forum! Zapraszamy wszystkich studentów i tych, co studentami będą od października :-) Szczegóły
Zapraszamy do zapoznania się z Regulaminem Forum
Pierwsze kroki na forum? Koniecznie przeczytaj Przewodnik po serwisie
Jeśli macie uwagi dotyczące pracy moderatorów i adminów to możecie je wpisywać Tutaj
Swoje propozycje dotyczące funkcjonowania forum możecie przedstawiać Tutaj
Osoby zasłużone dla rozwoju FORUM WNS Lista
Zachęcamy do współtworzenia Kalendarza wydarzeń
Na forum jest wiele tematów dotyczących kadry dydaktycznej, która często podlega krytyce. Możliwe, że któryś z wymienionych wykładowców przeczyta uwagi o sobie, dlatego skorzystaj z tego mądrze: nie rzucaj bezpodstawnymi zarzutami, spróbuj natomiast pomyśleć nad merytorycznymi uwagami, które mogłyby poprawić jakość prowadzonych zajęć. W ten sposób pomożesz sobie i im!
Zarząd forum |
|
Socjologia - Dyżury i dane kontaktowe sem. letni 2009/10 |
| Autor |
Wiadomość |
Kicki
Nowy na forum

Kierunek: życie
|
Wysłany: Wto 27 Lip, 10 12:48 pm Socjologia - Dyżury i dane kontaktowe sem. letni 2009/10
|
|
|
Hej
Przepraszam jeśli temat się już gdzieś przewinął w innych wątkach.
Usilnie poszukuję dr hab. Adama Bartoszka, niestety nie jestem w stanie go nigdy zastać ani na UŚ ani w Tychach, nie dostaję również odpowiedzi na maile posłane na jego adres UŚ.
Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Może wiecie kiedy i gdzie można go złapać?
pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
paperCUT
lic. :-)

Kierunek: socjologia (już) V
Wiek: 23 Dołączyła: 01 Paź 2006 Posty: 4655 Skąd: Sosnowiec

|
Wysłany: Wto 27 Lip, 10 12:52 pm
|
|
|
| Normalnie zawsze odpisuje na maile, zatem najprawdopodobniej gdzieś wyjechał. Poczekaj aż wróci i odpisze albo zadzwoń do sekretariatu socjologii zapytać gdzie i kiedy można będzie go zastać. Ale nie zdziwiłabym się, gdyby odpowiedź brzmiała: we wrześniu. |
|
_________________ Za każdym razem, gdy piszesz głupi post, Bóg zabija kotka. |
|
|
|
 |
Kicki
Nowy na forum

Kierunek: życie
|
Wysłany: Wto 27 Lip, 10 12:56 pm
|
|
|
| A są tu może jacyś jego magistranci? |
|
|
|
|
 |
Grzona
Greńudos Locos

Kierunek: Politologia V rok
Wiek: 24 Dołączył: 05 Paź 2005 Posty: 7522 Skąd: LIGOTA CITY
|
Wysłany: Wto 27 Lip, 10 1:21 pm
|
|
|
Ja słyszałem, że prof. Bartoszek jest na urlopie i będzie we wrześniu. |
|
When all you have's a hammer
And when all else fails
Hit the nails! |
|
|
|
 |
|
|
Regulamin Forum • forumwns@forumwns.org • sprawy techniczne: administrator@forumwns.org
Publikowane treści stanowią wyłącznie wypowiedzi Użytkowników, są publikowane na ich odpowiedzialność, a Forum Studentów WNS nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści umieszczane przez Użytkowników forum. Treści zawarte w postach wyrażają wyłącznie poglądy ich autorów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
| |
|