FORUM STUDENTÓW WNS Strona Główna FORUM STUDENTÓW WNS
Nieoficjalne forum dyskusyjne
studentów Wydziału Nauk Społecznych
Uniwersytetu Śląskiego

www.forumwns.org

forumwns@forumwns.org

RegulaminRegulamin FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
WNSIFIHINPiDzISURSS UŚRSS WNS
 Ogłoszenie 

Zaczynasz studia od października? Koniecznie zajrzyj do działu dla nowych studentów!

Już 9 września zlot forum! Zapraszamy wszystkich studentów i tych, co studentami będą od października :-) Szczegóły

Zapraszamy do zapoznania się z Regulaminem Forum
Pierwsze kroki na forum? Koniecznie przeczytaj Przewodnik po serwisie
Jeśli macie uwagi dotyczące pracy moderatorów i adminów to możecie je wpisywać Tutaj
Swoje propozycje dotyczące funkcjonowania forum możecie przedstawiać Tutaj
Osoby zasłużone dla rozwoju FORUM WNS Lista
Zachęcamy do współtworzenia Kalendarza wydarzeń

Na forum jest wiele tematów dotyczących kadry dydaktycznej, która często podlega krytyce.
Możliwe, że któryś z wymienionych wykładowców przeczyta uwagi o sobie, dlatego skorzystaj z tego mądrze:
nie rzucaj bezpodstawnymi zarzutami, spróbuj natomiast pomyśleć nad merytorycznymi uwagami, które mogłyby poprawić jakość prowadzonych zajęć.
W ten sposób pomożesz sobie i im!

Zarząd forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: CZaRnYY
Sro 07 Cze, 06 12:01 am
Najprzystojniejszy mężczyzna - pracownik naukowy na WNS
Autor Wiadomość
Wandzia 
Extra Weteran
Niebieska Wiewiórka

Kierunek: Historia - archiw V
  Wysłany: Nie 15 Sty, 06 10:32 am   Najprzystojniejszy mężczyzna - pracownik naukowy na WNS

Czy na WNS są jacyś atrakcyjni panowie wśród pracowników naukowych?? Pytam, bo znam bardzo mało osób, a jestem ciekawa. :lol: Widuje czasem różnych ludzi, ale tak szczególnie się jeszcze nikomu nie przyglądałam... Zgłaszajcie swoje propozycje. :D

Sorki, że zrobilam 2 takie same tematy. Ten drugi możnaby wykasować. :roll:

Julka 
Guru
niespełniona.

Kierunek: socjologia
Wysłany: Nie 15 Sty, 06 3:15 pm   

dr Wojtasik :D to moj typ ;)

basiia 
Extra Weteran

Kierunek: mgr polit., prawo 4
Wysłany: Pon 16 Sty, 06 12:02 am   

Wandzia napisał/a:
są jacyś atrakcyjni panowie wśród pracowników naukowych??

atrakcyjnych jak na mój gust raczej nie ma, natomiast jest wielu ... hm....

fascynujących :P

prof. Iwanek, jak już w którymś z tematów wspominałam, wymiata :)

Nina_Anna
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Sty, 06 1:33 pm   

Mój typ to pan dr Marek Migalskii :D

perii 

Kierunek: filozofia
Wysłany: Pon 16 Sty, 06 2:08 pm   

basiia napisał/a:
atrakcyjnych jak na mój gust raczej nie ma

ta... tak jak podobają mi się panowie w garniturach, tak panom z wns-u nawet garnitury nie pomagają :wink: ale moze nie jest tak źle; może jest jakiś przystojny, z którym po prostu nie mam zajęć? oby.... chociaż dr Świercz jak parodiuje swoich synów i opowiada o nich jest przecudny
ale zgodze się co do stwierdzenia, że niektórzy mogą do siebie przyciągać...

Będkosia
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Sty, 06 4:40 pm   

Nina_Anna napisał/a:
Mój typ to pan dr Marek Migalskii :D

Popieram :) jest jeszcze kilku bardzo interesujacych ale w sumie chyba po dr migalski dlugo dlugo nic 8)

Residentka 
Stały bywalec
polityka społeczna

Kierunek: politologia
Wysłany: Pon 16 Sty, 06 10:03 pm   

dr Marek Mazur i dr Marek Migalski...wizja i fonia sprawia, że z przyjemnością przyswaja się wiedze na ich zajęciach :D

Cathy: kolory fioletowy i czerwony są zarezerwowane dla modów i admina; proszę o nieużywania ich przez innych użytkowników :!:
A jeden z czterech - poprowadzi na dół.

Topik 
Guru
Loża masońska

Kierunek: Politologia
Wysłany: Wto 17 Sty, 06 8:51 am   

ciekawe jakie by były typy gdyby dr Mogalski nie był taką medialną postacią :) czy też tak wysokie zainteresowanie czy już jednak mniejsze :)

juve20
[Usunięty]

Wysłany: Wto 17 Sty, 06 9:40 am   

Ja jeszcze nie widziałem Dr. Migalskiego,a studiuje już 3 lata :? Widocznie nie porywa mnie jego uroda :wink:

Rajiv 
Bywalec

Wysłany: Wto 17 Sty, 06 9:51 am   

Może moja uwaga jest nie na miejscu /polityczna poprawność/ - ale czy o urodzie prowadzących mężczyzn powinni wypowiadać się faceci?

agata 
a nie mówiłam?

Kierunek: już żaden. naprawdę ;)
Wysłany: Wto 17 Sty, 06 10:05 am   

Rajiv, a co za problem?
na socjologii nie kojażę oszałamiającego wykładowcy.

davor 
Weteran
Principe Azul

Wysłany: Wto 17 Sty, 06 10:36 am   

Cytat:
na socjologii nie kojażę oszałamiającego wykładowcy.

Ja analogicznie na politologii, także takiego nie kojarze.
Wiem, że dużo studentek wzdycha do dr Hrebendy

Wandzia 
Extra Weteran
Niebieska Wiewiórka

Wysłany: Wto 17 Sty, 06 1:59 pm   

Niestety nie znam żadnego z tych panów i nie moge ocenić. :? Ale może jednak na historii znalazłby się ktoś warty uwagi. :roll: Zapraszam zatem do dyskusji także historyków! :wink:

hewlett
[Usunięty]

Wysłany: Wto 17 Sty, 06 2:08 pm   

Wandzia napisał/a:
Niestety nie znam żadnego z tych panów i nie moge ocenić. :? Ale może jednak na historii znalazłby się ktoś warty uwagi. :roll: Zapraszam zatem do dyskusji także historyków! :wink:

JAK TO NIE MA, A MY TO CO?

agata: hewlett wyłącz CAPS LOCK. jako nieopierzony użytkownik nie dostaniesz ostrzeżenia od razu, ale jest to ostatnie upomnienie

FireFox
[Usunięty]

Wysłany: Wto 17 Sty, 06 5:31 pm   

no jak to kto??? Dr Skalski numerem jeden na WNS-ie !!!! :wink:
Nie dość, że przystojny to jeszcze taki mądry, inteligentny i oczytany... aha i gra na gitarze w zespole rockowym - po prostu MIODZIO :)

Residentka 
Stały bywalec
polityka społeczna

Wysłany: Wto 17 Sty, 06 9:47 pm   

davor.. do dr Hrebendy? To chyba moja grupa jest chyba jakaś wyjątkowa, bo żadna dziewczyna sie nim nie zachwyciła,żeby nie powiedzieć.. nawet odwrotnie :? . Boshe broń :shock:

Cathy: drugi raz to samo, na forum używa się czarnego koloru; inne tylko w wyjątkowych sytuacjach i to na pewno nie są całe posty; niebieski jest dla Vipów- ostrzeżenie.
A jeden z czterech - poprowadzi na dół.

Wandzia 
Extra Weteran
Niebieska Wiewiórka

Wysłany: Wto 17 Sty, 06 9:59 pm   

FireFox napisał/a:
Dr Skalski numerem jeden na WNS-ie !!!!
Nie dość, że przystojny to jeszcze taki mądry, inteligentny i oczytany... aha i gra na gitarze w zespole rockowym - po prostu MIODZIO

To rzeczywiście musi być zaje fajny gość. Zwłaszcza, że gra w kapeli rockowej. :wink: Szkoda, że go nie znam. Że też u nas na historii takich nie ma... :roll:

Karol
[Usunięty]

Wysłany: Sro 18 Sty, 06 7:22 pm   

Wandzia napisał/a:
FireFox napisał/a:
Dr Skalski numerem jeden na WNS-ie !!!!
Nie dość, że przystojny to jeszcze taki mądry, inteligentny i oczytany... aha i gra na gitarze w zespole rockowym - po prostu MIODZIO

To rzeczywiście musi być zaje fajny gość. Zwłaszcza, że gra w kapeli rockowej. :wink: Szkoda, że go nie znam. Że też u nas na historii takich nie ma... :roll:

Droga Wandziu zły to ptak co we własne gniazdo..., Twój romans z politologami uważam za niestosowny :cry: (patrz wyżej), stwierdzenia, że u nas nie ma zacnych panów są z gruntu fałszywe i świadczą o całkowitym braku rozeznania w gronie historycznych samców, he, he. Dość młody z Ciebie adept historii..., tym samym..., no cóż patrz pilnie a ujrzysz perły i..., smakowite kąski, :lol: Bądż czujna i uważna...

Wandzia 
Extra Weteran
Niebieska Wiewiórka

Wysłany: Czw 19 Sty, 06 2:37 pm   

Karol, miałam na myśli to, że u mnie na I roku żaden atrakcyjny pan zajęć nie prowadzi. Ja mam zajecia albo z kobietami albo ze starszymi profesorami. :( wiec za bardzo nie ma co oceniać. Co do romansu z politologami to nie mam na niego ochoty. Ja chce tylko pooceniać, żeby wiedzieć co się na WNSie dzieje, jakie ludki są itp. :wink:

Cytat:
he, he. Dość młody z Ciebie adept historii..., tym samym..., no cóż patrz pilnie a ujrzysz perły i..., smakowite kąski, Bądż czujna i uważna...

Ciekawe niby kogo mam tam wypatrzeć?! Zaproponuj czyjąś kandytaturę, to sama ocenię. :wink: A co do smakowitych kąsków, to ich nie widziałam, co oczywiście nie znaczy, że ich w ogóle nie ma.

wiedziemka 
Extra Weteran

Kierunek: socjologia
Wysłany: Czw 19 Sty, 06 3:48 pm   

taa Skalski :) hehehe..

pamietam jeszcze, ze dziewczyny zachwycaly sie "radiowym" glosem Oniszczuka ;)

a jesli chodzi o poczucie humoru, bo jest ono wazne tooo Nawrocki :) hihi

[ Dodano: 19 Styczeń 2006, 15:50 ]
FireFox widze, ze Ty z metodologia za pan brat ;) hehe nawet opis metodologiczny...

Karol
[Usunięty]

Wysłany: Czw 19 Sty, 06 4:40 pm   

Droga Wandziu w myśl zasady Nihil tam difficile est, quin quaerendo investigari possit :mrgreen: , niestety nie mogę Ci popmóc, gdy operta quae fuere, operta sunt zrozumiesz i zakrzykniesz sapientia felicitas, i na koniec jako Cezar będziesz mogła stwierdzić: veni, vidi, a może nawet vici, pozdro i wszelkiej pomyślności :mrgreen:

Cathy: pecunia non olet, primo, secundo i ave Cezar- czata nie robimy.
Droga Cathy jak nie rozumiesz to się nie wtrącaj, treści tu przekazane z czatem mało maja wspólnego, a oskarżenie mnie o to przypomina mi, że Stultus stulta loquitur i może jeszcze dla poprawienia mojego libido: Vituperia stultorum laus est :lol:

Wandzia 
Extra Weteran
Niebieska Wiewiórka

Wysłany: Pią 20 Sty, 06 7:47 pm   

Karolku drogi, ja nie potrzebuje porad matrymonialnych, zwłaszcza, że moje serduszko jest już zajęte. :wink:
Koniec czatowania :!: , bo ta dyskusja miała być o czymś zupełnie innym. Mam prośbę do historyków, żeby się podzielili swoją wiedzą na temat atrakcyjnych wykładowców i ćwiczeniowców (a jak nie chcą, to trudno, pogodzę sie z tym). Zaznaczam przy tym, że nie zamierzam z żadnym z nich nawiazywać romansu, tymbardziej, że nigdy nie działam na 2 fronty. Jestem tylko ciekawa co ciekawego kręci się po korytarzach WNSu, bo będąc na WPiA widywałam to i owo. :lol:

Pozdrawiam :D

Nadja 
Stały bywalec

Kierunek: na prawo
Wysłany: Pią 20 Sty, 06 8:11 pm   

Stanowczo dr Wojtasik .

manat 
Extra Weteran

Kierunek: polit., sriks
Wysłany: Pią 20 Sty, 06 8:54 pm   

a dr Kantyka wam sie nie podoba dzieczyny ? -dziwne :shock:

Karol
[Usunięty]

Wysłany: Pią 20 Sty, 06 9:23 pm   

Wandzia napisał/a:
Karolku drogi, ja nie potrzebuje porad matrymonialnych, zwłaszcza, że moje serduszko jest już zajęte. :wink:
Koniec czatowania :!: , bo ta dyskusja miała być o czymś zupełnie innym. Mam prośbę do historyków, żeby się podzielili swoją wiedzą na temat atrakcyjnych wykładowców i ćwiczeniowców (a jak nie chcą, to trudno, pogodzę sie z tym). Zaznaczam przy tym, że nie zamierzam z żadnym z nich nawiazywać romansu, tymbardziej, że nigdy nie działam na 2 fronty. Jestem tylko ciekawa co ciekawego kręci się po korytarzach WNSu, bo będąc na WPiA widywałam to i owo. :lol:

Pozdrawiam :D

By uniknąć podejrzenia o czatowanie, stwierdzę ogólnie: brak znajomości języków prowadzi na manowce, Wandzia ucz sie łaciny... :lol:

Cathy: tu się nie pisze ogólnie, tylko konkretnie na dany temat. tak, nie znam łaciny; a żeby było jeszcze śmieszniej jestem tutaj od wtrącania się.

Odpowiedz do tematu