Przesunięty przez: CZaRnYY Sro 07 Cze, 06 12:01 am |
Najprzystojniejszy mężczyzna - pracownik naukowy na WNS |
| Autor |
Wiadomość |
Wandzia
Extra Weteran Niebieska Wiewiórka

Kierunek: Historia - archiw V
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 06 10:32 am Najprzystojniejszy mężczyzna - pracownik naukowy na WNS
|
|
|
Czy na WNS są jacyś atrakcyjni panowie wśród pracowników naukowych?? Pytam, bo znam bardzo mało osób, a jestem ciekawa. Widuje czasem różnych ludzi, ale tak szczególnie się jeszcze nikomu nie przyglądałam... Zgłaszajcie swoje propozycje.
Sorki, że zrobilam 2 takie same tematy. Ten drugi możnaby wykasować. |
|
|
 |
Julka
Guru niespełniona.

Kierunek: socjologia
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 06 3:15 pm
|
|
|
dr Wojtasik to moj typ |
|
_________________ Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią.
Oscar Wilde |
|
|
|
 |
basiia
Extra Weteran

Kierunek: mgr polit., prawo 4
|
Wysłany: Pon 16 Sty, 06 12:02 am
|
|
|
| Wandzia napisał/a: | | są jacyś atrakcyjni panowie wśród pracowników naukowych?? |
atrakcyjnych jak na mój gust raczej nie ma, natomiast jest wielu ... hm....
fascynujących
prof. Iwanek, jak już w którymś z tematów wspominałam, wymiata |
|
|
|
|
 |
Nina_Anna [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 16 Sty, 06 1:33 pm
|
|
|
Mój typ to pan dr Marek Migalskii |
|
|
|
|
 |
perii

Kierunek: filozofia
Wiek: 25 Dołączyła: 07 Paź 2004 Posty: 1635 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: Pon 16 Sty, 06 2:08 pm
|
|
|
| basiia napisał/a: | | atrakcyjnych jak na mój gust raczej nie ma |
ta... tak jak podobają mi się panowie w garniturach, tak panom z wns-u nawet garnitury nie pomagają ale moze nie jest tak źle; może jest jakiś przystojny, z którym po prostu nie mam zajęć? oby.... chociaż dr Świercz jak parodiuje swoich synów i opowiada o nich jest przecudny
ale zgodze się co do stwierdzenia, że niektórzy mogą do siebie przyciągać... |
|
_________________ "Subtelny mistrz nie zostawia śladów... I dlatego jest panem losu swego wroga." |
|
|
|
 |
Będkosia [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 16 Sty, 06 4:40 pm
|
|
|
| Nina_Anna napisał/a: | Mój typ to pan dr Marek Migalskii |
Popieram jest jeszcze kilku bardzo interesujacych ale w sumie chyba po dr migalski dlugo dlugo nic |
|
|
|
|
 |
Residentka
Stały bywalec polityka społeczna

Kierunek: politologia
|
Wysłany: Pon 16 Sty, 06 10:03 pm
|
|
|
dr Marek Mazur i dr Marek Migalski...wizja i fonia sprawia, że z przyjemnością przyswaja się wiedze na ich zajęciach
Cathy: kolory fioletowy i czerwony są zarezerwowane dla modów i admina; proszę o nieużywania ich przez innych użytkowników |
|
_________________ Jeśli z czterech jedne otworzysz przypadkiem.
Z czterech trzecie wskażą motto.
Z czterech dwoje zaprowadzi na śmierć.
A jeden z czterech - poprowadzi na dół. |
|
|
|
 |
Topik
Guru Loża masońska

Kierunek: Politologia
|
Wysłany: Wto 17 Sty, 06 8:51 am
|
|
|
ciekawe jakie by były typy gdyby dr Mogalski nie był taką medialną postacią czy też tak wysokie zainteresowanie czy już jednak mniejsze |
|
|
 |
juve20 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Sty, 06 9:40 am
|
|
|
Ja jeszcze nie widziałem Dr. Migalskiego,a studiuje już 3 lata Widocznie nie porywa mnie jego uroda |
|
|
|
|
 |
Rajiv
Bywalec

|
Wysłany: Wto 17 Sty, 06 9:51 am
|
|
|
| Może moja uwaga jest nie na miejscu /polityczna poprawność/ - ale czy o urodzie prowadzących mężczyzn powinni wypowiadać się faceci? |
|
|
|
|
 |
agata
a nie mówiłam?

Kierunek: już żaden. naprawdę ;)
Wiek: 27 Dołączyła: 18 Sie 2004 Posty: 9092 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Wto 17 Sty, 06 10:05 am
|
|
|
Rajiv, a co za problem?
na socjologii nie kojażę oszałamiającego wykładowcy. |
|
|
 |
davor
Weteran Principe Azul

|
Wysłany: Wto 17 Sty, 06 10:36 am
|
|
|
| Cytat: | | na socjologii nie kojażę oszałamiającego wykładowcy. |
Ja analogicznie na politologii, także takiego nie kojarze.
Wiem, że dużo studentek wzdycha do dr Hrebendy |
|
|
|
|
 |
Wandzia

|
Wysłany: Wto 17 Sty, 06 1:59 pm
|
|
|
Niestety nie znam żadnego z tych panów i nie moge ocenić. Ale może jednak na historii znalazłby się ktoś warty uwagi. Zapraszam zatem do dyskusji także historyków! |
|
|
 |
hewlett [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Sty, 06 2:08 pm
|
|
|
| Wandzia napisał/a: | Niestety nie znam żadnego z tych panów i nie moge ocenić. Ale może jednak na historii znalazłby się ktoś warty uwagi. Zapraszam zatem do dyskusji także historyków! |
JAK TO NIE MA, A MY TO CO?
agata: hewlett wyłącz CAPS LOCK. jako nieopierzony użytkownik nie dostaniesz ostrzeżenia od razu, ale jest to ostatnie upomnienie |
|
|
|
|
 |
FireFox [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Sty, 06 5:31 pm
|
|
|
no jak to kto??? Dr Skalski numerem jeden na WNS-ie !!!!
Nie dość, że przystojny to jeszcze taki mądry, inteligentny i oczytany... aha i gra na gitarze w zespole rockowym - po prostu MIODZIO |
|
|
|
|
 |
Residentka
Stały bywalec polityka społeczna

|
Wysłany: Wto 17 Sty, 06 9:47 pm
|
|
|
davor.. do dr Hrebendy? To chyba moja grupa jest chyba jakaś wyjątkowa, bo żadna dziewczyna sie nim nie zachwyciła,żeby nie powiedzieć.. nawet odwrotnie . Boshe broń
Cathy: drugi raz to samo, na forum używa się czarnego koloru; inne tylko w wyjątkowych sytuacjach i to na pewno nie są całe posty; niebieski jest dla Vipów- ostrzeżenie. |
|
_________________ Jeśli z czterech jedne otworzysz przypadkiem.
Z czterech trzecie wskażą motto.
Z czterech dwoje zaprowadzi na śmierć.
A jeden z czterech - poprowadzi na dół. |
|
|
|
 |
Wandzia

|
Wysłany: Wto 17 Sty, 06 9:59 pm
|
|
|
| FireFox napisał/a: | Dr Skalski numerem jeden na WNS-ie !!!!
Nie dość, że przystojny to jeszcze taki mądry, inteligentny i oczytany... aha i gra na gitarze w zespole rockowym - po prostu MIODZIO |
To rzeczywiście musi być zaje fajny gość. Zwłaszcza, że gra w kapeli rockowej. Szkoda, że go nie znam. Że też u nas na historii takich nie ma... |
|
|
 |
Karol [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 18 Sty, 06 7:22 pm
|
|
|
| Wandzia napisał/a: | | FireFox napisał/a: | Dr Skalski numerem jeden na WNS-ie !!!!
To rzeczywiście musi być zaje fajny gość. Zwłaszcza, że gra w kapeli rockowej. Szkoda, że go nie znam. Że też u nas na historii takich nie ma... |
Droga Wandziu zły to ptak co we własne gniazdo..., Twój romans z politologami uważam za niestosowny (patrz wyżej), stwierdzenia, że u nas nie ma zacnych panów są z gruntu fałszywe i świadczą o całkowitym braku rozeznania w gronie historycznych samców, he, he. Dość młody z Ciebie adept historii..., tym samym..., no cóż patrz pilnie a ujrzysz perły i..., smakowite kąski, Bądż czujna i uważna... |
|
|
|
|
 |
Wandzia

|
Wysłany: Czw 19 Sty, 06 2:37 pm
|
|
|
Karol, miałam na myśli to, że u mnie na I roku żaden atrakcyjny pan zajęć nie prowadzi. Ja mam zajecia albo z kobietami albo ze starszymi profesorami. wiec za bardzo nie ma co oceniać. Co do romansu z politologami to nie mam na niego ochoty. Ja chce tylko pooceniać, żeby wiedzieć co się na WNSie dzieje, jakie ludki są itp.
| Cytat: | | he, he. Dość młody z Ciebie adept historii..., tym samym..., no cóż patrz pilnie a ujrzysz perły i..., smakowite kąski, Bądż czujna i uważna... |
Ciekawe niby kogo mam tam wypatrzeć?! Zaproponuj czyjąś kandytaturę, to sama ocenię. A co do smakowitych kąsków, to ich nie widziałam, co oczywiście nie znaczy, że ich w ogóle nie ma. |
|
|
 |
wiedziemka
Extra Weteran

Kierunek: socjologia
|
Wysłany: Czw 19 Sty, 06 3:48 pm
|
|
|
taa Skalski hehehe..
pamietam jeszcze, ze dziewczyny zachwycaly sie "radiowym" glosem Oniszczuka
a jesli chodzi o poczucie humoru, bo jest ono wazne tooo Nawrocki hihi
[ Dodano: 19 Styczeń 2006, 15:50 ]
FireFox widze, ze Ty z metodologia za pan brat hehe nawet opis metodologiczny... |
|
_________________ ...Om Mani Padme Hum...
 |
|
|
|
 |
Karol [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 19 Sty, 06 4:40 pm
|
|
|
Droga Wandziu w myśl zasady Nihil tam difficile est, quin quaerendo investigari possit , niestety nie mogę Ci popmóc, gdy operta quae fuere, operta sunt zrozumiesz i zakrzykniesz sapientia felicitas, i na koniec jako Cezar będziesz mogła stwierdzić: veni, vidi, a może nawet vici, pozdro i wszelkiej pomyślności
Cathy: pecunia non olet, primo, secundo i ave Cezar- czata nie robimy.
Droga Cathy jak nie rozumiesz to się nie wtrącaj, treści tu przekazane z czatem mało maja wspólnego, a oskarżenie mnie o to przypomina mi, że Stultus stulta loquitur i może jeszcze dla poprawienia mojego libido: Vituperia stultorum laus est |
|
|
|
|
 |
Wandzia

|
Wysłany: Pią 20 Sty, 06 7:47 pm
|
|
|
Karolku drogi, ja nie potrzebuje porad matrymonialnych, zwłaszcza, że moje serduszko jest już zajęte.
Koniec czatowania , bo ta dyskusja miała być o czymś zupełnie innym. Mam prośbę do historyków, żeby się podzielili swoją wiedzą na temat atrakcyjnych wykładowców i ćwiczeniowców (a jak nie chcą, to trudno, pogodzę sie z tym). Zaznaczam przy tym, że nie zamierzam z żadnym z nich nawiazywać romansu, tymbardziej, że nigdy nie działam na 2 fronty. Jestem tylko ciekawa co ciekawego kręci się po korytarzach WNSu, bo będąc na WPiA widywałam to i owo.
Pozdrawiam |
|
|
 |
Nadja
Stały bywalec

Kierunek: na prawo
Wiek: 26 Dołączyła: 16 Maj 2005 Posty: 52 Skąd: Petersburg
|
Wysłany: Pią 20 Sty, 06 8:11 pm
|
|
|
| Stanowczo dr Wojtasik . |
|
|
|
|
 |
manat
Extra Weteran

Kierunek: polit., sriks
|
Wysłany: Pią 20 Sty, 06 8:54 pm
|
|
|
a dr Kantyka wam sie nie podoba dzieczyny ? -dziwne |
|
|
 |
Karol [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 20 Sty, 06 9:23 pm
|
|
|
| Wandzia napisał/a: | Karolku drogi, ja nie potrzebuje porad matrymonialnych, zwłaszcza, że moje serduszko jest już zajęte.
Koniec czatowania , bo ta dyskusja miała być o czymś zupełnie innym. Mam prośbę do historyków, żeby się podzielili swoją wiedzą na temat atrakcyjnych wykładowców i ćwiczeniowców (a jak nie chcą, to trudno, pogodzę sie z tym). Zaznaczam przy tym, że nie zamierzam z żadnym z nich nawiazywać romansu, tymbardziej, że nigdy nie działam na 2 fronty. Jestem tylko ciekawa co ciekawego kręci się po korytarzach WNSu, bo będąc na WPiA widywałam to i owo.
Pozdrawiam |
By uniknąć podejrzenia o czatowanie, stwierdzę ogólnie: brak znajomości języków prowadzi na manowce, Wandzia ucz sie łaciny...
Cathy: tu się nie pisze ogólnie, tylko konkretnie na dany temat. tak, nie znam łaciny; a żeby było jeszcze śmieszniej jestem tutaj od wtrącania się. |
|
|
|
|
 |
|
|